Κόσμος Τετ 25 Φεβ 2015

Στις 8 Φεβρουαρίου, ο μικρός Glenn, επρόκειτο να κλείσει τα 6 του χρόνια και αποφάσισε να το γιορτάσει, διοργανώνοντας ένα μεγάλο πάρτι, στο οποίο προσκάλεσε όλους τους συμμαθητές του.

Το αγοράκι, που πάσχει από αυτισμό, ήδη από τα ξημερώματα των γενεθλίων του, ήταν ανυπόμονο για την στιγμή που οι φίλοι του θα κατέφθαναν στο πάρτι και διαρκώς ρωτούσε την μητέρα του, πόση ώρα απέμενε μέχρι να εμφανιστούν οι καλεσμένοι. Δυστυχώς όμως για τον 6χρονο, κανένα από τα 16 παιδιά της τάξης του δεν εμφανίστηκαν και όταν η μητέρα του, του είπε τα δυσάρεστα νέα, ο Glenn δάκρυσε από λύπη.

Τότε, η Ashlee Buratti, μητέρα του 6χρονου, οργισμένη από το γεγονός που προηγήθηκε, έγραψε ένα σχόλιο στην σελίδα στο Facebook, με τα τοπικά νέα της πόλης στην Osceola στη Φλόριντα, στην οποία κατοικούν αυτή και η οικογένεια της, λέγοντας πως μπορεί να πρόκειται για μια άχρηστη πληροφορία, που δεν θα αφορά τον κόσμο, όμως η καρδιά της ράγισε λόγω της στεναχώριας που προκάλεσε στον γιό της, η απουσία και των 16 συμμαθητών του, από το πάρτι γενεθλίων του.

Όπως είπε η 25χρονη μητέρα, ο γιος της ήταν τόσο ενθουσιασμένος και χαρούμενος με τα γενέθλια του και περίμενε πως και πως τη στιγμή που οι συμμαθητές του θα ερχόντουσαν, όμως από όλη του την τάξη δεν πήγε κανείς.

Παρόλα αυτά, η συγκεκριμένη ανάρτηση κατάφερε να αγγίξει ορισμένες άγνωστες μητέρες, οι οποίες αποφάσισαν να πάνε στο πάρτι του μικρού μαζί με τα παιδιά τους, ενώ ακόμα και ο τοπικός σερίφης, αποφάσισε να αναλάβει δράση για να ευχαριστήσει τον Glen. Το group παρακολουθούν πάνω από 10.000 χρήστες, κάποιοι από τους οποίους, όπως φάνηκε, ευαισθητοποιήθηκαν και θέλησαν να βοηθήσουν.

Όσο για την τοπική αστυνομία, έστειλε ένα ελικόπτερα να πετάξει χαμηλά, πάνω από το σπίτι του Glen, ώστε ο μικρούλης να δει τους πιλότους να τον χαιρετούν, ενώ παράλληλα, στην «επιχείρηση πάρτι» συνέβαλε και η Πυροσβεστική, με τους άντρες να περνούν μπροστά από το σπίτι του 6χρονου με τα οχήματα και τις μοτοσικλέτες τους και να του αφήνουν δώρα. Τελικά, στο πάρτι του Glen, εμφανίστηκαν 15 παιδιά και 25 ενήλικοι, όλοι απρόσκλητοι, οι οποίοι χάρισαν στον μικρό μια αξέχαστη γιορτή.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Zogas_dimitris