Πολιτισμός Παρ 10 Ιουν 2016

Στον Χειμερινό & τον Θερινό Κινηματογράφο «ΟΡΦΕΑ» από την Πέμπτη 9/6 έως και την Τετάρτη 15/6 θα προβληθούν οι τρεις παρακάτω ταινίες:

Σε Παγκόσμια Πρεμιέρα έρχεται η Περιπέτεια «Warcraft: Η Σύγκρουση Δύο Κόσμων 2D & 3D» του Ντάνκαν Τζόουνς (Τα Τελευταία 8 Λεπτά) με τους Τράβις Φιμέλ, Πόλα Πάτον, Μπεν Φόστερ, Ντομινίκ Κούπερ, Τόμπι Κέμπελ, Μπεν Ζνέτζερ, Ρομπ Καζίνσκι & Ντάνιελ Γου...

Υπόθεση: Το ειρηνικό βασίλειο του Άζεροθ, δέχεται την επίθεση τρομερών Ορκ πολεμιστών που εγκαταλείπουν την ετοιμοθάνατη πατρίδα τους για να αποικήσουν μια άλλη. Καθώς ανοίγει η πύλη που ενώνει τους δύο κόσμους, ο ένας στρατός αντιμετωπίζει την πιθανότητα μιας καταστροφής κι ο άλλος της ολοκληρωτικής εξαφάνισης. Αρχίζει έτσι μια εντυπωσιακή επική ιστορία δύναμης και θυσίας όπου ο πόλεμος έχει πολλά πρόσωπα, και που ο καθένας παλεύει για κάτι. To Warcraft: Η Σύγκρουση Δύο Κόσμων, που βασίζεται στην ομώνυμη best seller σειρά παιχνιδιών της Blizzard με εκατομμύρια φανατικούς παίκτες ανά τον κόσμο, είναι η πιο αναμενόμενη και φιλόδοξη ταινία του 2016 γεμάτη χορταστικό υπερθέαμα τριών διαστάσεων.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Χειμερινός 3D: Πέμπτη, Σάββατο, Δευτέρα, Τετάρτη: 22:00, Παρασκευή: 20:00, Κυριακή: 20:30.

Θερινός 2D: Πέμπτη, Σάββατο, Τρίτη: 21:00, Παρασκευή: 21:00 & 23:15, Κυριακή, Δευτέρα, Τετάρτη: 23:15.

 

Μαζί μας και η Κωμική Περιπέτεια «The Nice Guys» του Σέιν Μπλακ (Φιλιά και Σφαίρες, Iron Man 3) με τους Ράιαν Γκόσλινγκ, Ράσελ Κρόου, Ματ Μπόουμερ & Κιμ Μπάσιντζερ...

Υπόθεση: Λος Άντζελες, δεκαετία του ’70. Ο άτυχος ντετέκτιβ Χόλαντ Μαρτς και ο μπράβος Τζάκσον Χίλι πρέπει να συνεργαστούν για να λύσουν την υπόθεση μιας αγνοούμενης κοπέλας, καθώς και μία φαινομενικά ασύνδετη υπόθεση του θανάτου μιας πορν σταρ. Κατά τη διάρκεια της έρευνάς τους, αποκαλύπτουν μια σοκαριστική συνομωσία που φτάνει στους υψηλότερους κύκλους εξουσίας.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Θερινός: Πέμπτη, Σάββατο, Τρίτη: 23:15, Δευτέρα, Τετάρτη: 21:00.

 

Ενώ συνεχίζεται η Οικογενειακή Περιπέτεια «Η Αλίκη Μέσα Από τον Καθρέφτη» του Τζέιμς Μπόμπιν (The Muppets, Τα Μάππετς Καταζητούνται) με τους Τζόνι Ντεπ, Μία Ουασίκοβσκα, Αν Χάθαγουεϊ, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Σάσα Μπάρον Κόεν, Ρις Άιφανς, Άντριου Σκοτ, Τίμοθι Σπαλ & Άλαν Ρίκμαν & τους Στεφανία Φιλιάδη, Γιάννη Στεφόπουλο, Σοφία Τσάκα, Άριελ Κωνσταντινίδη, Κατερίνα Γκίρκις, Χρήστο Συριώτη, Ανδρέα Ευαγγελάτο, Πέτρο Σπυρόπουλο, Βίνα Παπαδοπούλου, Σπύρο Μπιμπίλα & Βίκυ Καρατζόγλου στηνμεταγλωττισμένη έκδοση...

Υπόθεση: Η Αλίκη Κίνγκσλι έχει περάσει τρία ονειρεμένα χρόνια ταξιδεύοντας στη θάλασσα ως καπετάνισσα του ίδιου της του πλοίου. Όταν όμως επιστρέφει στο Λονδίνο, ανακαλύπτει ότι πολλά έχουν αλλάξει κατά την απουσία της, όπως ο Αβεσσαλώμ που από μπλε κάμπια έχει γίνει μπλε πεταλούδα. Ο Αβεσσαλώμ την οδηγεί σε έναν μαγικό καθρέφτη μέσα από τον οποίο μεταφέρεται πίσω στο βασίλειο της Κατωχώρας. Εκεί ξανασυναντιέται με τους παλιούς της φίλους, το Άσπρο Κουνέλι, τον Γάτο του Τσεσάιρ, τη Μουσκαρδίνα, τον Μαρτιάτικο Λαγό και τον Τρελοκαπελά που δυστυχώς δεν είναι πια ο εαυτός του καθώς έχει πέσει σε κατάθλιψη. Η Μιράνα, η Λευκή Βασίλισσα, στέλνει την Αλίκη να βρει τον ίδιο τον Χρόνο, ένα παράξενο πλάσμα που είναι μισό άνθρωπος και μισό ρολόι, που είναι ο μόνος που μπορεί να σώσει τον Τρελοκαπελά, καθώς είναι ο μόνος που κατέχει τη Χρονόσφαιρα.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ.

Χειμερινός: Σάββατο, Τρίτη, Τετάρτη: 19:30.

Θερινός: Κυριακή: 21:00.

 

Δείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα Προβολών & τις Προσεχώς ταινίες στο ανανεωμένο site μας «www.cine-orfeas.gr» και κάνοντας «Like» στην σελίδα μας στο Facebook «www.facebook.com/cineorfeas».

 

Σας περιμένουμε

Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ΟΡΦΕΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Zogas_dimitris