Αθλητικά Τετ 22 Μαϊ 2024

Πολύ καλή εμφάνιση έκαναν οι αθλητές μας στους αγώνες που έγιναν στα ορεινά της Ρόδου και συγκεκριμένα στη Διμηνιά και στον Άγιο Ισίδωρο. Συνολικός απολογισμός 3 χρυσά, 2 ασημένια και 5 χάλκινα. 

Αναλυτικά, ο μικρός Πάνος Βλάμης από το Πυλί  στα SUPER MINI  κατέκτησε με διαφορά, δύο χρυσά μετάλλια. Ακολούθησε η Αιμιλία Μπίλλη στα mini μεγάλα από την Κέφαλο με ένα χρυσό και ένα ασημένιο. 

O Γιάννης Ψαράκκος από τη Κέφαλο με ένα ασημένιο κι ένα χάλκινο στη κατηγορία των παμπαίδων και ακολούθησε η Νικολέττα Ανθούλη από την Αντιμάχεια με ένα χάλκινο.

Επίσης, ο Μούρτος Νικόλας στα mini μεγάλα με ένα χάλκινο.

Και τέλος, η μικρή μας Εργκίσα Γκιώνα από τα mini μικρά με 2 χάλκινα. 

Τα παιδιά έφτασαν στη Ρόδο από τη Παρασκευή και προπονήθηκαν στο ποδηλατοδρόμιο της Ρόδου με την προπονήτριά τους  την 27 φορές πρωταθλήτρια Ελλάδος και 3 φορές βαλκανιονίκη στη ποδηλασία την Τσαβαρή Ελένη την οποία και ευχαριστούμε. 

Στον αγώνα αγωνίστηκαν 65 αθλητές  και από το νησί μας έδωσαν το παρών 15 αθλητές με περισσότερα από 22 μετάλλια. Συγχαρητήρια σε όλους όσους αναδεικνύουν την Κω ως ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ.

ΦΙΛΙΝΟΣ 1 συμμετοχή 

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ 6

ΑΚΑΔΗΜΙΑ 5

ΠΟΚ 3

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για τους πολύ ωραίους αγώνες.


Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας:

Τον ΜEGA χορηγό  SERNIKOS BIKES. 

Τους μεγάλους χορηγούς,  BERTOLUCCI, BEST BIKES KAKKIVELIS ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ, ΚΑΙΖΕRSHOP.

Τους υπόλοιπους χορηγούς μας, JUMBO ΚΟΥΚΛΟΣΠΙΤΟ, ΝΕΣΚΕΣ ΜΑΡΚΕΤ ΚΡΕΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, εστιατόριο ΟΛΥΜΠΙΑ 2, PIZZA CON,  ZAMAGIAS ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ, ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΦΕ, ZAMAN FU,  PIZZERIA LA STREGA, ΚΡΗΤΙΚΟΣ SUPER MARKET.

Ευχαριστούμε επίσης και όλα τα τοπικά ΜΜΕ που είναι δίπλα μας και αναδεικνύουν όλες τις ποδηλατικές εκδηλώσεις του νησιού του ποδηλάτου.

12sports.gr, aegeanews.gr, giafkasports.gr, kosnews24.gr, kostv.gr, kostoday.gr, nisoskos.gr, ekfrasi97.gr, radioproto.gr, city93.gr, vimatisko.gr, https://www.stathmosnet.gr. 

EK TOY ΔΣ ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ ΚΩ

Zogas_dimitris