Όλοι ήταν εκεί για να πουν το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Καρρά, στη γενέτειρά του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας. Φίλοι και συνεργάτες του, όπως ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή και η Πάολα έδωσαν το παρών θέλοντας να του πουν το τελευταίο αντίο.

Καλλιτέχνες που χαράζουν τη δική τους πορεία στην ελληνική μουσική, όπως έκανε και ο Βασίλης Καρράς, μα πάνω από όλα φίλοι του αγαπημένου τραγουδιστή, πήγαν στο Κοκκινοχώρι Καβάλας για να τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά. Η Δέσποινα Βανδή, όπως και πολλοί άλλοι, σπάραξε στο κλάμα.

 

Αντώνης Ρέμος, Γιάννης Πλούταρχος, Πάολα, Χρήστος Δάντης, Νίκος Βέρτης, Νίκος Οικονομόπουλος, Ζαφείρης Μελάς, Φοίβος, Πέτρος Ιακωβίδης, Άγγελος Διονυσίου και πολλοί άλλοι ήταν εκεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου για τον Βασίλη Καρρά.

H Μελίνα Ασλανίδου μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την συνεργασία της με τον Βασίλη Καρρά.

«Ο Βασίλης είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας δοτικός, βαθιά ευγενής, με υπέροχο χιούμορ. Για εμάς στη Θεσσαλονίκη, ήταν ο άρχοντάς μας, η καψούρα μας, τα γλέντια, τα πάντα μας. όταν τον γνώρισα πια από κοντά, αυτό που συνάντησα ήταν μεγαλειώδες. Για εμάς ήταν ο άνθρωπός μας», είπε αρχικά. «Θα θυμάμαι την τελευταία του ατάκα όταν τον πήρα τηλέφωνο να μου πει πως είναι. Είχε απίστευτο χιούμορ μέχρι και την τελευταία στιγμή που πάλευε. Έδινε κουράγιο εκείνος, τέτοια ψυχάρα ήταν ο Βασίλης» πρόσθεσε.

 
ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ