ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΩ!

ANDREOU-PASXA-2024.jpgENJOY_TRAVEL_PASXA_2024.jpgEVITA-TRIUMPH-PASXA-2024.jpgFRUIT_CORNER_PASXA_2024.jpgGOURLAS-PASXA-2024.jpgGRILLIS_SERVICE-PASXA-2024.jpgH2O_PASXA-2024.jpgHI-TECH-SERVICE-PASXA-2024.jpgHONDA-FOURTHIOTIS-PASXA-2024.jpgKASSIOU_PASXA_2024.jpgKASSRAS-PASTRY-EASTER-2024.jpgKAYKAS-PASXA-2024.jpgKOAKOS-ELAIONAS-PASXA-2024.jpgKOS_ESTIA_PASXA_2024.jpgLOCKER-PASXA-2024.jpgMARKOGLOU-STAMATIS-PASXA-2024.jpgMELISSA-PASXA-2024.jpgMOUS-PASXA-2024.jpgOPTIKOSMOS-PASXA-2024.jpgORFANOUDAKIS-PASXA-2024.jpgPARAPENTE-PASXA-2024.jpgPEPPERMINT_PASXA_2024.jpgPETRIS-MARMARA-PASXA-2024.jpgROPI-PASXA-2023.jpgSINESIOU-PASXA-2024.jpgSKEVOFILAX_VINERY_EASTER_2024.jpgSMALLART_PASXA-2024.jpgSOULIS-PASXA-2024.jpgSPORT-PANIC-PASXA-2024.jpgTAXI_PASXA-2024.jpgTZANETOULAKOS-PASXA-2024.jpg
Αθλητικά Πεμ 21 Μαρ 2024

Όλα αυτά τα τελευταία 8 χρόνια της μεγάλης ανάπτυξης της ποδηλασίας, το “τρίγωνο” ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑ ΚΕΦΑΛΟ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ αλλά ακόμα και το Ζηπάρι είχε μικρή συμμετοχή από αθλητές -παιδιά σε διακρίσεις στο άθλημα της ποδηλασίας.

Ο λόγος γνωστός, μιας και η δραστηριοποίηση των συλλόγων είναι κυρίως στη πόλη και κοντά σε αυτή.

Εδώ όμως και 2 χρόνια τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Σπουδαίοι αθλητές-παιδιά  έχουν ξεκινήσει και διαπρέπουν στους Δωδεκανησιακούς αγώνες.

Στα χνάρια των μεγαλυτέρων τους από Κέφαλο και Καρδάμαινα Μαστροδημητρίου,

Παπαντωνίου, Σκευοφύλακα, Βαβίθη, Νικολένδρη και πολλούς άλλους.

Με κορυφαία σε επιδόσεις την Αντριάνα Σαμαρά που ξεκίνησε πριν από περίπου 2 χρόνia στην σχολή του Ζηπαρίου και έχει φτάσει να είναι μια από τις κορυφαίες αθλήτριες της κατηγορίας της (παγκορασίδες) σε όλη την Ελλάδα.  

Η Αιμιλία Μπίλη από τη Κέφαλο που μέσα σε 3 μήνες κατέκτησε τη κορυφή σε διασυλλογικό αγώνα στη κατηγορία μινι μεγάλα. 

Ο Γιάννης  Ψαρράκος από τη σχολή της Κεφάλου στη κατηγορία των Παμπαίδων με κορυφαία στιγμή αυτή της 2ης θέσης σε διασυλλογικό αγώνα μέσα σε λιγότερο από 1 χρόνο ενασχόλησης με το άθλημα.

Ο Δημήτρης Μπίλλης και ο Σωτήρης Νιάρος με παρουσίες στη 1η εξάδα των αγώνων.

Η Νικολέτα Ανθούλη από την Αντιμάχεια που με ζήλο και πολύ προσπάθεια μέσα σε 6 μήνες έχει καταφέρει να είναι στις 6αδες των αγώνων στις παγκορασίδες.

Ο ROBIN LAUENBERGER και ο Σταμάτης  Δρόσος από τη σχολή του Μαρμαρίου οι οποίοι είναι μονίμως στη 1η και 2η θέση των διασυλλογικών αγώνων της κατηγορίας τους SUPER MINI.

Η Καλλιόπη Γιαννάκου και αυτή από τη σχολή του Ζηπαρίου που μέσα σε 3 μήνες έχει καθιερωθεί στη 1η 6άδα των αθλητριών που βραβεύονται στα mini μεγάλα.

H Χριστίνα Πολυτίμη Διαμαντή από το Μαρμάρι που παραμένει στις πρώτες θέσεις της κατηγορίας της στους 6 μήνες που ασχολείται στα.MINI μικρά. 

Και πολλά άλλα παιδιά που προσπαθούν και συμμετέχουν στους επίσημους αγώνες της ομοσπονδίας όπως ο Παριανός Μιχάλης από τη Κέφαλο, η Νικολέττα και ο Πάνος Τάσικας από την Αντιμάχεια, ο Νικόλας Δρόσος από το Μαρμάρι, η Κάλια Σαμαρά από το Ζηπάρι, ο Χρήστος Μαρκάκης από το Πυλί,

Δίπλα σε αυτά πολλά άλλα παιδιά που δεν έχουν εκδώσει δελτίο αθλητή αλλά συμμετέχουν στο άθλημα που αγαπούν.

Ναι.

Κως δεν είναι μόνο η πόλη και μπορούν και τα παιδιά στο υπόλοιπο νησί να απολαμβάνουν το άθλημα της ποδηλασίας.

Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ είναι δίπλα σε όλα τα παιδιά σε όλο το νησί με 3 τάξεις στην Κω για όλες τις ηλικίες αλλά και σε Ζηπάρι, Μαρμάρι-Πυλί, Αντιμάχεια και Κέφαλο.

Με τη βοήθεια των χορηγών μας:

Το ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟ, SERNIKOS BIKES για τη συνεχή και αδιάλειπτη υποστήριξη στους αθλητές μας σε όλους μας τους αγώνες.

Ευχαριστούμε και τους μεγάλους χορηγούς του συλλόγου BERTOLUCCI, BEST BIKES KAKKIVELIS ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙΖΕRSHOP

Τους υπόλοιπους χορηγούς μας, JUMBO ΚΟΥΚΛΟΣΠΙΤΟ, ΝΕΣΚΕΣ ΜΑΡΚΕΤ ΚΡΕΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, εστιατόριο ΟΛΥΜΠΙΑ 2, PIZZA CON, ZAMAGIAS ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ, ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΦΕ, ZAMAN FU,  PIZZERIA LA STREGA, ΚΡΗΤΙΚΟΣ SUPER MARKET.

Ευχαριστούμε επίσης και όλα τα τοπικά ΜΜΕ που είναι δίπλα μας και αναδεικνύουν όλες τις ποδηλατικές εκδηλώσεις του νησιού του ποδηλάτου:

12sports.gr, aegeanews.gr, giafkasports.gr, kosnews24.gr, kostv.gr, kostoday.gr, nisoskos.gr, ekfrasi97.gr, radioproto.gr, city93.gr, vimatisko.gr,  https://www.stathmosnet.gr.

ΠΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΚΩ

Zogas_dimitris