Αθλητικά Δευ 27 Απρ 2015

Από τους πιο σκληρούς και εντυπωσιακούς αγώνες ήταν αυτός ο 2ος κατά σειρά αγώνας Buggy Rc Evo Challenge στην Κω αφού υπήρξαν πολλές ανατροπές και την στιγμή του αγώνα αλλά και στον βαθμολογικό πίνακα.

Την 1η θέση κατέκτησε ο Σωτήρης Σταύρας από την Νίσυρο με μοντέλο Kyosho Inferno Mp9 TKI3 και κινητήρες OS MAX ανεβάζοντας τον εαυτό του στην 1η θέση του Βαθμολογικού πίνακα συγκεντρώνοντας έτσι 22 Βαθμούς στο γενικό σύνολο.

Την 2η θέση κατέκτησε πανάξια ο πολύ σταθερός Στάθης Σταθόπουλος ο οποίος μετά την αλλαγή του σε Kyosho Inferno MP9 TKI3 και κινητήρες Novarossi Keep Off βελτιώθηκε πάρα πολύ.  Με αυτό το αποτέλεσμα κατακτά τους πρώτους του 10 Βαθμούς και του ευχόμαστε πάντα τέτοια αφού η σχέση του με τα βάθρα γίνετε όλο και καλύτερη.

3ος Τερμάτισε ο Παράσχος Τριανταφύλλου με αυτοκίνητο Sworkz S350 Evo I και κινητήρες RB ο οποίος χάνει την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη του Πρωταθλήματος για μόλις 1 Βαθμό από τον Σωτήρη Σταύρα συγκεντρώνοντας έτσι 21 Βαθμούς στο γενικό σύνολο.

4ος τερμάτισε ο φίλος μας Πάρης Κενενούνης με αυτοκίνητο Kyosho Mp9 και κινητήρες Novarossi  που σε αυτό τον 1ο αγώνα του σημείωσε 42 γύρους με καλύτερο χρόνο πίστας 37,985 sec. Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και του ευχόμαστε στη συνέχεια του Πρωταθλήματος και με ένα βάθρο.

Την 5η θέση κατέκτησε ο Σωτήρης Τριανταφύλλου με αυτοκίνητο Sworkz S350 Evo II και κινητήρες Novarossi ο οποίος είχε μία πολύ άτυχη στιγμή στον 1ο γύρο του αγώνα που έμεινε από αμορτισέρ μένοντας έξω αρκετά λεπτά.

6ος τερμάτισε ο Αποστόλης Βαρσάμης με αυτοκίνητο LRP BXR S8 Evo και κινητήρα Kyosho σημειώνοντας 38 γύρους με καλύτερο χρόνο πίστας 39,218 sec .

Στην 7η θέση εγκαταλείποντας στον 32 γύρο και κυνηγώντας για πολύ ώρα τον πρωτοπόρο Σωτήρη Σταύρα τερμάτισε ο Νίκος Μακρυγιάννης με αυτοκίνητο Kyosho inferno Neo 2 stock πετυχαίνοντας καλύτερο χρόνο πίστας 37,489 sec.    

8ος τερμάτισε με πάρα πολλά προβλήματα ο φίλος μας Ζήσης Τσελώνης με αυτοκίνητο Xray XB 808 2011 και κινητήρες Novarossi . Σημείωσε 27 γύρους με καλύτερο χρόνο πίστας 39,647 sec.

Στην 9η θέση μετά από εγκατάλειψη στον 17 γύρο αφού και ο ίδιος περίμενε να πάει πολύ καλύτερα, τερμάτισε ο Γιάννης Κακακιός με αυτοκίνητο Kyosho Mp9 TKI3 και κινητήρες Novarossi. Καλύτερος χρόνος πίστας 37,390 sec.

Και στην 10η θέση τερμάτισε ο Θεοδόσης Χατζηκαλύμνιος με αυτοκίνητο Kyosho Inferno Neo II stock και κινητήρες Alpha σημειώνοντας 13 γύρους με καλύτερο χρόνο πίστας 39,076 sec.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το ρεκόρ πίστας του τελικού αγώνα έχει ο Σωτήρης Τριανταφύλλου με 35,755 sec.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους οδηγούς που συμμετείχαν σε αυτό τον 2ο κατά σειρά αγώνα κυπέλλου Rc Evo Challenge για το 2015. Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι.

 

Από την Γραμματεία
Εμμανουήλ Ι. Κουτάντος
Rc Evolution – Κως   

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Zogas_dimitris