Αθλητικά Τρι 23 Φεβ 2016

Με τον καιρό να μην μας κάνει το χατίρι, ολοκληρώθηκε αυτός ο 1ος Αγώνας Κυπέλλου Buggy 1/8 κλίμακας Rc Evo Cup 2016 στο νησί της Κω, αφού έπνεαν άνεμοι εντάσεως 7-8 μποφόρ δύναμη με αποτέλεσμα το έργο των ξετουμπαριστών, των μηχανικών, αλλά και των οδηγών να γίνεται πολύ δύσκολο. 


Οφείλουμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που ήρθαν και βοήθησαν σε αυτό τον 1ο αγώνα και να τα ευχαριστήσουμε με κάθε τρόπο. 

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που βοήθησαν στην πώληση των λαχνών καθόλη την διάρκεια της εβδομάδας, αλλά και τον κόσμο που ήρθε στην πίστα τόσο για να παρακολουθήσει τον αγώνα όσο και για να αγοράσει λαχνούς. Τυχερός της κλήρωσης του Gs Shadow Buggy 1/10 ήταν ο φίλος μας ο Ιπποκράτης Ζουμπουλίκος, ο οποίος απείλησε τους υπόλοιπους οδηγούς πως στον επόμενο αγώνα θα τον βρουν μπροστά τους.

1ος μετά από πολύ καιρό αποχής από τις πρώτες θέσεις τερμάτισε ο Σωτήρης Τριανταφύλλου με αυτοκίνητο Sworkz S350 Evo II και κινητήρες Novarossi, κατακτώντας έτσι το τρόπαιο αυτού του αγώνα. Με έναν πολύ καλό ρυθμό σε όλο τον αγώνα σημείωσε 49 γύρους ενώ πέτυχε και ρεκόρ αγώνα 38.085 sec.

Την 2η θέση κέρδισε ο Νίκος Μακρυγιάννης με το νέο του Xray Xb8 και κινητήρες Novarossi έχοντας έναν πάρα πολύ καλό ρυθμό καθόλη την διάρκεια του αγώνα με πολύ καλά μετρήματα στους ανεφοδιασμούς. Σημείωσε 48 γύρους με καλύτερο χρόνο αγώνα 38,694 sec.

3ος τερμάτισε ο νέος οδηγός σε αυτόν τον παρθενικό του αγώνα, Παναγιώτης Αντωνίου με μοντέλο Mugen Seiki MBX7R και κινητήρες Reds Racing, μετά από αρκετές εναλλαγές θέσεων με τους υπολοίπους κατάφερε να πάρει το κύπελλο της 3ης θέσης. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια. Σημείωσε 46 γύρους με καλύτερο χρόνο αγώνα 38,527 sec.

4η θέση για τον Παράσχο Τριανταφύλλου με μοντέλο Sworkz S350 Evo II και κινητήρες Reds Racing. Τα 2 απανωτά σβησίματα που είχε στον 29 & 38 γύρο δεν του επέτρεψαν να μείνει ψηλά στην Γενική Κατάταξη του αγώνα αφού έμεινε έξω 4 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα περίπου, με αποτέλεσμα να σημειώσει 45 γύρους με καλύτερο χρόνο αγώνα 38.366 sec.

Την 5η θέση μετά από εγκατάλειψη πήρε ο Πάρης Κενενούνης με μοντέλο Mugen Seiki MBX7R και κινητήρες Novarossi. Αξίζει να σημειώσουμε πως για εμάς δεν έχει καμία απολύτως σημασία η τελική εξέλιξη του αγώνα. Ο φίλος μας σε αυτό τον αγώνα έδειξε αγωνιστικό χαρακτήρα με ένα πολύ καλοστημένο αμάξι που στα προκριματικά κυριολεκτικά πετούσε και στον αγώνα υπήρχε στιγμή που κρατούσε για αρκετή ώρα την 1η θέση. Σημείωσε 35 γύρους με καλύτερο χρόνο αγώνα 38,679 sec. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια.

6ος τερμάτισε ο δικός μας Τόλαρος Βαρσάμης με μοντέλο Lrp S8 BXR Evo και κινητήρες Kyosho. Αν και δεν έχει πολύ ελεύθερο χρόνο λόγο των υπηρεσιών για να ασχοληθεί πιο ζεστά με τις προπονήσεις, πάντα μας τιμά με την συμμετοχή του και τον ευχαριστούμε θερμά. Σημείωσε 31 γύρους με καλύτερο χρόνο αγώνα 45,163 sec.

7ος και αυτός μετά από εγκατάλειψη τερμάτισε ο Στάθης Σταθόπουλος με μοντέλο Kyosho Mp9 και κινητήρες Novarossi. Σημείωσε μόλις 16 γύρους με καλύτερο χρόνο πίστας 38,874 sec.   

Τέλος την 8η θέση μετά από εγκατάλειψη από πίσω ψαλίδι πήρε ο Θεοδόσης Χατζηκαλύμνιος με μοντέλο Mugen MBX7R και κινητήρες Novarossi. Σημείωσε 12 γύρους με καλύτερο χρόνο αγώνα 40,492 sec.

Ευχόμαστε σε όλη την ομάδα καλή αγωνιστική συνέχεια και αυτό το οποίο έχουμε χτίσει όλοι μαζί να μην αφήσουμε τίποτα να μας το χαλάσει.

 

Από την Γραμματεία
Εμμανουήλ Ι. Κουτάντος
Rc Evolution Kos

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Zogas_dimitris