ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΩ!

ANDREOU-PASXA-2024.jpgENJOY_TRAVEL_PASXA_2024.jpgEVITA-TRIUMPH-PASXA-2024.jpgFRUIT_CORNER_PASXA_2024.jpgGOURLAS-PASXA-2024.jpgGRILLIS_SERVICE-PASXA-2024.jpgH2O_PASXA-2024.jpgHI-TECH-SERVICE-PASXA-2024.jpgHONDA-FOURTHIOTIS-PASXA-2024.jpgKASSIOU_PASXA_2024.jpgKASSRAS-PASTRY-EASTER-2024.jpgKAYKAS-PASXA-2024.jpgKOAKOS-ELAIONAS-PASXA-2024.jpgKOS_ESTIA_PASXA_2024.jpgLOCKER-PASXA-2024.jpgMARKOGLOU-STAMATIS-PASXA-2024.jpgMELISSA-PASXA-2024.jpgMOUS-PASXA-2024.jpgOPTIKOSMOS-PASXA-2024.jpgORFANOUDAKIS-PASXA-2024.jpgPARAPENTE-PASXA-2024.jpgPEPPERMINT_PASXA_2024.jpgPETRIS-MARMARA-PASXA-2024.jpgROPI-PASXA-2023.jpgSINESIOU-PASXA-2024.jpgSKEVOFILAX_VINERY_EASTER_2024.jpgSMALLART_PASXA-2024.jpgSOULIS-PASXA-2024.jpgSPORT-PANIC-PASXA-2024.jpgTAXI_PASXA-2024.jpgTZANETOULAKOS-PASXA-2024.jpg

Αν δεν υπήρχαν η (σχεδιαζόμενη και υλοποιούμενη από τα διεθνή κέντρα εξουσίας, ως συνέχεια της λεγόμενης πανδημίας) ενεργειακή κρίση, η ακρίβεια-φτωχοποίηση και οι ευθείες απειλές της Τουρκίας για εισβολή σε ελληνικά νησιά τους επόμενους κρίσιμους μήνες, θα λέγαμε ότι η πολιτική ζωή της χώρας έχει εξελιχθεί σε καθαρή φαρσοκωμωδία.

Κεντρικά και τοπικά ("μνημόσυνα-τρισάγια" με ξένα κόλλυβα, "παρακρατημένα γάλατα" και ίντριγκες μέχρις εσχάτων...).

"Το ψάρι βρωμάει μεν από το κεφάλι" αλλά και από την άλλη "κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν".

Για τον Πρωθυπουργό λοιπόν (ενός τέτοιου λαού) ο οποίος μόλις μερικούς μήνες κατηγορούσε-μείωνε-συκοφαντούσε τους πολίτες που δεν συμφωνούσαν μαζί του (σε ομοβροντία με την ομάδα των χρυσοπληρωμένων ειδικών-ΜΜΕ κλπ προπαγανδιστικών) τη μια ως "ψεκασμένους" την άλλη ως "τσαμπατζήδες" και ούτω καθεξής, όλοι είναι άχρηστοι εκτός... από αυτόν προσπαθώντας να αυτοαναγορευθεί με αυτό τον αστείο τρόπο ως "άριστος").

Στην απέλπιδα προσπάθειά του δε, να κρατηθεί στην εξουσία με νύχια και με δόντια  (αφού τα απανωτά λάθη: αποτυχημένη διαχείριση πανδημίας, σκάνδαλο υποκλοπών, ακρίβεια-φτωχοποίηση,  ο πρωτόγνωρος χειμώνας που έρχεται και φυσικά ο εκλογικός νόμος δεν του το επιτρέπουν) επιστρατεύει μετά τα γνωστά ψευτοδιλήμματα την... Τερατογένεση

Έτσι για τον κ. Μητσοτάκη μια ενδεχομένη κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ (το ίδιο βέβαια απέκλεισε κατηγορηματικά για άλλη μια φορά οποιαδήποτε κυβερνητική συμμετοχή του)-ΜΕΡΑ25,  που μπορεί να προκύψει από τις εκλογές με απλή αναλογική συνιστά "τερατογένεση". Το ορατό ενδεχόμενο να αναγκαστεί -προ αδιεξόδου- να ζητήσει συνεργασία από τον κ. Βελόπουλο που τώρα  το επιτελείο και τα "τρολ" του ανά την Ελλάδα αποκαλούν "Κηραλειφόπουλο, καραφλόπουλο, κάτοχο επιστολών του Χριστού" και τόσα άλλα πετυχημένα,  τι θα συνιστούσε άραγε... φάρσα η ιλαροτραγωδία;

Παρά τις θριαµβευτικές δηµοσκοπήσεις* που δηµοσιεύουν πηχυαία τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, είναι σαφές πως η Ν∆ δεν έχει πλέον πολιτικούς συμµάχους (τους έδιωξε όλους, άλλο ένα σημάδι πλήρους αποτυχίας, εξαιτίας της άκρως διχαστικής πολιτικής της προς πολίτες και πολιτικές δυνάμεις του τόπου).

Ως εκ τούτου δεν µπορεί να διασφαλίσει νέα κοινοβουλευτική πλειοψηφία και οδεύει, υπό το βάρος και της µεγάλης οικονοµικής κρίσης κι ενός εντελώς ανατρεπτικού χειμώνα, προς µια συντριπτική εκλογική ήττα.

Εάν η Ν∆ δεν αναλάβει η ίδια στο εσωτερικό της να ξεκαθαρίσει άµεσα την υπόθεση του σκανδάλου των παρακολουθήσεων πολιτικών προσώπων, θα πρόκειται για στρατηγική ήττα ιστορικής τάξης για την παράταξη, καθώς θα έχει επωµιστεί η ίδια εξίσου µε τον κ. Μητσοτάκη τη βαρύτατη ευθύνη της δηµοκρατικής εκτροπής.

*Κι όλα αυτά εν μέσω δημοσιογραφικών αποκαλύψεων ότι άνω των 2 εκατ. ευρώ στην Opinion Poll! Δημοσίευμα Εφημερίδας (15/9/22) αποκαλύπτει την πλήρη ακτινογραφία γύρω από τις δραστηριότητες της ιδιοκτησίας της εταιρείας Opinion Poll, οι οποίες, εκτός των δημοσκοπήσεων... περιλαμβάνουν αναλήψεις έργων από φορείς του Δημοσίου με απευθείας ανάθεση, ή έπειτα από διαγωνισμούς όπου  -εντελώς συμπτωματικά- όλες οι συμμετέχουσες εταιρείες ανήκουν στον ίδιο ιδιοκτήτη (της Opinion Poll).

Το αποτέλεσμα (αντάλλαγμα) είναι τα κομβικά πρόσωπα της Opinion Poll να έχουν λάβει (ή να αναμένει να λάβουν) από την κυβέρνηση και γαλάζιους δημάρχους και περιφερειάρχες 2.252.043,96 ευρώ. Και η Opinion Poll την ίδια ώρα δημοσιεύει "θριαμβευτικές" δημοσκοπήσεις για όλους!!! (μηδέ της περιοχής μας εξαιρουμένης).

ΥΓ. Thanks from USA

Η Αμερική εισήγαγε αγαθά άνω των 6 δισεκατομμυρίων δολαρίων από τη Ρωσία μετά την εισβολή στην Ουκρανία! (Εμπάργκο, εμπάργκο....... Κορόιδα Ευρωπαίοι ώσπου να γίνετε παγοκολόνες!!)

 

Zogas_dimitris