Κάπου γράφτηκε πολύ εύστοχα ότι σε αυτές τις εκλογές (εθνικές και αυτοδιοικητικές που ακολουθούν) οδεύουμε χωρίς άρτον... αλλά με (πολλά) θεάματα.

Και με τόσα που ακούμε και διαβάζουμε καθημερινά ζήτημα να "μας λείπουν 100 από τα 1.000 κομμάτια του παζλ, αλλά η εικόνα φαίνεται ολοκάθαρα", όπως είχε επισημάνει πολύ χαρακτηριστικά και η Ευρωπαϊκή επιτροπή PEGA* στην έκθεση κόλαφο για την κυβέρνηση Μητσοτάκη και την σχέση της με τις παρακολουθήσεις μέσω παράνομων λογισμικών (Predator) και της ΕΥΠ οι οποίοι στην ίδια έκθεση μάλιστα τονίζουν ότι με όλα αυτά τα (μαφιόζικα κι όμως ελληνικά) φοβούνται νοθεία στις εκλογές... (Όχι δεν γίνονται αυτά βρε παιδιά... βλέπε Singular).

Δεν μας εκπλήσσουν ούτε, οι διάλογοι της "Greek Mafia" που αποκάλυψαν -όχι ο Βαξεβάνης και το Documento- αλλά αυτή τη φορά το 'καθώς πρέπει' Mega και Το ΒΗΜΑ "Οι απίστευτοι διάλογοι αστυνομικών με ανθρώπους της νύχτας" .

Την ίδια στιγμή που Ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ καταγγέλλει ότι συγκαλύφθηκε υπόθεση ναρκωτικών μέλους της οικογένειας του Υπουργού Προστασίας (sic) του Πολίτη, Tάκη Θεοδωρικάκου  «Κόψε το λαιμό σου και.. λύσε το θέμα τώρα δεν μπορεί να σχηματιστεί δικογραφία για ναρκωτικά σε βάρος μέλους της οικογένειας του υπουργού».

Ποια κόζα νόστρα και ποια Ιταλία μου λέτε εσείς...

Βέβαια, την τακτική αυτή την είδαμε και τη ζήσαμε ξεκάθαρα εν μέσω πανδημίας, όταν επιχείρησαν να βγάλουν "τρελούς" τους μισούς υγειονομικούς και τους διεθνούς κύρους επιστήμονες και νομπελίστες που προειδοποιούσαν ανοιχτά για τις "ξαφνικίτιδες" και την ραγδαία αύξηση των θανάτων που ζούμε τώρα...

Και μπορεί να την αμφισβητούν (μη μπορώντας να κάνουν αλλιώς)  στα καθημερινά πάνω από 10-20 συμβάντα αιφνίδια συμβάντα πανελλαδικά -αυτά δηλ. που φαίνονται στον τύπο και τα μέσα ενημέρωσης- δεν μπορούν όμως ούτε να αμφισβητήσουν τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ που δείχνουν ολοκάθαρα την αύξηση τόσο το 2021 όσο και το 2022 που δυστυχώς συνεχίζεται και θα συνεχίζεται... (αλλά ούτε και να τα δικαιολογήσουν για αυτό δεν μιλάνε ή βάζουν τους "ειδικούς" τηλεμαϊντανούς να παπαγαλίζουν στα πρωινάδικα το βιολί-βιολάκι τους "εμβολιαστείτε κι άλλο για να (μη) γλιτώσετε..." πηγαίνοντας τη συζήτηση στη χρυσοπληρωμένη προπαγάνδα τους.

Την ίδια στιγμή που τα ευάλωτα - παιδιά ψευδομάρτυρες της υπόθεσης της Κιβωτού αποκαλύπτουν τώρα ότι "τους πλήρωσαν τα κανάλια" για να στήσουν το "σκάνδαλο" και να πάρουν την περιουσία της κιβωτού οι "εντιμότατο" φίλοι τους" (βλέπε διορισμένο νέο ΔΣ).

Οι δε άλλοι "εντιμότατοι φίλοι" που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα των 200 του κομματάρχη παιδοβιαστή-προαγωγού Μίχου, σταμάτησαν στους 7 (μαρίδες) ενώ τα "μεγάλα ψάρια" καλύφτηκαν  ως διά μαγείας, από ένα πυκνό μαύρο πέπλο μυστηρίου  (σε λίγο θα βγάλουν και τον Μίχο ως 'μετανοημένο-θύμα' και θα αφήσουν στη φυλακή τη μητέρα ως "πρεζάκι").

Με όλα αυτά τα γεγονότα ακραίας κοινωνικής και πολιτικής κατάπτωσης, πόλωσης και τοξικότητας λοιπόν "οδεύομεν προς εκλογάς..."

Την ίδια στιγμή που η εκτροχιασμένη Τουρκία (όχι μόνο ο "γαυγίζων "Ερντογάν που με τον ένα ή τον  άλλο τρόπο τελειώνει) -όπως πλέον γράφεται ανοιχτά σε όλα τα μέσα ενημέρωσης** (τώρα που πέρασε η καραμέλα του δήθεν "προσφυγικού-ανθρωπισμού" της 'νέας τάξης' το οποίο έπαιξαν με την ίδια ένταση και την ίδια επιχειρηματολογία τα προπαγανδιστικά με τα λεγόμενα "μέτρα αντιμετώπισης της (τεχνητής από τους ίδιους) πανδημίας...) χρησιμοποιεί τους Μουσουλμανικούς πληθυσμούς του Δυτικού κόσμου για να πετύχει τα γεωπολιτικά της σχέδια. Ο Τούρκος Πρόεδρος ακόμα και από τον χαιρετισμό της ραπιάς, απευθύνεται σε ολόκληρο τον Μουσουλμανικό κόσμο, του οποίου εμφανίζεται ως ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης του. Αυτό που θα πρέπει να προσέξει η Ελλάδα είναι η είσοδος των Μουσουλμάνων τηλεκατευθυνόμενων παράνομων μεταναστών στην πατρίδα μας. Σε ενδεχόμενη στρατιωτική σύρραξη με την Τουρκία, ξέρουμε όλοι ποιανού το μέρος θα πάρουν.

Κατά τ' άλλα περιμένουμε τα εγκαίνια, τις φιέστες και τις νέες υποσχέσεις για νέα νοσοκομεία, δικαστικά μέγαρα, σχολές και δεν συμμαζεύεται από τους μετρ των φωτογραφιών και των ανέξοδων ΘΑΑΑΑΑΑΑΑ, ώστε αφού δεν έχουμε άρτον λόγω ακρίβειας, ούτε καν Παθολόγο στο νοσοκομείο λόγω πλήρους εγκατάλειψης της υγείας για την οποία τάχα μου κόπτονταν οι φαρισαίοι υποκριτές των χρυσοπληρωμένων εμβολίων) να έχουμε θεάματα δηλαδή πολλλές πολλές φωτογραφίες του "υπέροχου ΤΙΠΟΤΑ με μπόλικο ΚΑΘΟΛΟΥ" που γράφαμε παλαιότερα...

*Είναι τα όσα ειπώθηκαν στην παρουσίαση των αποτελεσμάτων από την επίσκεψη κλιμακίου της επιτροπής PEGA του Ευρωκοινοβουλίου σε Ελλάδα και Κύπρο. Στην τοποθέτησή της το μέλος της Pega Σοφί Ιν'τ Φελντ «έδειξε» σαφώς το Μαξίμου και το περιβάλλον του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ειδικά τον πρώην διευθυντή του γραφείου του και ανιψιό του Γρηγόρη Δημητριάδη, τις σχέσεις του με επιχειρηματίες, με τον πρώην υπουργό Ανδρέα Λοβέρδο, αλλά και τον πρώην επικεφαλής της ΕΥΠ Παναγιώτη Κοντολέοντα. Ταυτόχρονα, τόνισε ότι απαιτείται να ριχθεί άμεσα φως στην υπόθεση, καθώς δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν εθνικές εκλογές στην Ελλάδα για τις οποίες θα υπάρχει σκιά υποψίας ως προς τις συνθήκες υπό τις οποίες διεξάγονται. «Αυτό που διακυβεύεται εδώ δεν είναι μόνο η προστασία της ιδιωτικότητας των ατόμων, αλλά συνολικά η Δημοκρατία και η ελεύθερη κοινωνία μας. Επόμενο ερώτημα, ποιος διάλεξε τους στόχους και γιατί; Με αστυνομικούς όρους, ποιος είχε το κίνητρο, τα μέσα και την ευκαιρία."

**Η εργαλειοποίηση των μουσουλμανικών πληθυσμών του δυτικού κόσμου από την Τουρκία

Δυστυχώς επαληθεύετε, μερικώς, ο Χάντιγκτον που μιλούσε για "πόλεμο-σύγκρουση των πολιτισμών". Μένει να δούμε σε ποιον βαθμό η Κίνα το Ιράν και η Τουρκία (η Ρωσία παραμένει ένα δυτικότροπο κράτος, παρόλες τις παθογένειες) θα βρουν συνεννόηση ώστε να ξεδιπλώσουν την χάραξη των νέων συνόρων.

Παραμένει δύσκολη εξίσωση η Τουρκία, και γίνεται πια αντιληπτό ότι και να γίνει στις εκλογές (χούντα Ερντογάν ή να δημιουργηθεί ένα πολιτικό χάος που θα οδηγήσει στον κατακερματισμό της) ο διαμελισμός της είναι μάλλον προ των πυλών αφού στην αναμπουμπούλα που ονειρεύεται, έχουν πολλοί λαοί "λαμβάνειν" από αυτήν...

Zogas_dimitris